NEW HORIZONS

Maanestens nye AW22-kollektion NEW HORIZONS udforsker den magiske rejse, der sætter sig i sjælen. Den er drevet af en vidunderlig nysgerrighed og lyst til at mærke, se og udforske. Kollektionen er blevet skabt med et legesygt og eksperimenterende udgangspunkt.

NEW HORIZONS består af en række små og nøje udvalgte skatte, hvor hver en lille detalje og sten fortæller en historie. Sammen skaber de en fortælling om, hvem vi er, hvor vi har været, og hvor vi er på vej hen.

Nogle af vores favorit smykker fra
New Horizons kollektionen
+

Lila Earrings

700,00 DKK
+

Mischa Earring

500,00 DKK
+

Isabel Bracelet

550,00 DKK
+

Bergdis Necklace

900,00 DKK
+

Ruth Earrings

800,00 DKK

SYMBOLS OF SPIRITUALITY

Med den nye accessory-kollektion SYMBOLS OF SPIRITUALITY udforsker Maanesten kunsten i håndlæsning. Mange af symbolerne i vores hænder har referencer til astrologien og skaber en forbindelse mellem os og universet.

SYMBOLS OF SPIRITUALITY forbinder det håndgribelige med det mystiske i astrologien. Kollektionen er perfekt til den fordybelse, som efteråret og vinteren bringer med sig.

Vores favorit accessory fra
symbols of spiritualty
+

Peace Hair Claw Midnight

300,00 DKK
+

Aten Hair Clip Plum

70,00 DKK
+

Explorer Sock Coral

150,00 DKK
+

Computer Sleeve 13" Venus

500,00 DKK
+

Dreamer Cap Lavender Aura

250,00 DKK
+

Cosmo Hair Claw Orchid

300,00 DKK
JUPITER
Maanesten bliver større

Denne samling går under navnet Jupiter, der er den største planet i vores solsystem. I astrologien repræsenterer Jupiter vækst og ekspansion, så når planeten kommer i nærheden af noget, bliver det forstørret. Maanesten Jupiter er derfor et symbol på, at vi vokser med tiden og som brand.

Med tiden er grænserne for kønnene blevet mere flydende, og flere mænd er begyndt at vise interesse for at gå med vores smykker. Den udvikling er vi vilde med! Vi oplever derfor en stor efterspørgsel på vores smykker i udvidede størrelser, og den vil vi med glæde imødekomme.

Derfor har vi skabt en samling af nogle af vores yndlingssmykker, som vi har tilpasset til forskellige størrelser, så de omfavner endnu bredere. Kæder og armbånd er blevet forlænget, og ringe kommer i større størrelser.

Se kollektionen her 

Et must fra Jupiter samlingen
+

Kim Ring

1.000,00 DKK
+

Jamie Pendant

300,00 DKK
+

Claire Earrings

800,00 DKK

Olga Bonne X Maanesten

It’s one of the most poetic times both in nature and in our lives; the awaited spring and summer, where everything blooms, and everything is so fragile and powerful at the same time. Flowers of the youth is the inspiration behind a new collaboration between Maanesten and jewelry artist Olga Bonne. The collection explores a feminine, floral universe with simple, golden chains, summer flowers, and alluring colors of corals and turquoises. Maanesten and Olga Bonne share a passion for organic shapes and quality craftsmanship, making the collaboration a perfect match and a beautiful reminder of enjoying the fleeting now.

Daisy Bracelet

1.200,00 DKK

Silene Earrings

900,00 DKK