FAQ

 

Kan jeg annullere eller ændre min ordre? 

Vi bestræber os på at pakke din ordre så hurtigt som muligt og derfor er det som udgangspunkt ikke muligt at annullere eller ændre din ordre. Hvis du ønsker at annullere en ordre, skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice på +45 7070 7927. 

 

Hvornår afsendes min ordre? 

Alle ordre som er placeret før kl. 12 vil normalvis blive afsendt samme dag. I travle perioder, f.eks. under sale og i julen, kan leveringstiden være op til 10 hverdage. Du kan se mere information under Levering & Retur. 

 

 

Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad gør jeg? 

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for den estimerede leveringstid skal du kontakte vores kundeservice på kundeservice@maanesten.com, så hjælper vi dig med at finde pakken. Du kan se den estimerede leveringstid under punktet Levering & Retur. 

 

 

Jeg har modtaget et forkert produkt, hvad gør jeg?

Hvis du har modtaget en forkert style i din ordre, så kontakt os på kundeservice@maanesten.com, så vi kan få rettet op på fejlen.  

 

 

Hvordan ved jeg at Maanesten har modtaget min returvare?

Så snart vi har registreret din returordre modtager du en mail om at varen er modtaget og pengene er ført retur. Husk at gemme din kvittering for forsendelsen, da Maanesten ikke er ansvarlige for mistede pakker sendt til os. 

 

 

Hvornår modtager jeg min refundering?

Når vi har registreret din returordre vil der gå op til 5 bankdage før pengene er ført retur, afhængig af din kortudbyder. 

 

 

Skal jeg betale for fragt? 

Maanesten tilbyder fri fragt på alle ordrer over 500 DKK, på ordrer under vil der tillægges et fragtgebyr på 29 DKK. 

 

 

Hvordan kan jeg betale på Maanestens webshop?

Vi accepterer Mobilepay, Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, American Express, JCB and Diners Club.

 

Hvilke materialer er Maanestens smykker lavet af?

Maanestens smykker er lavet af genanvendt sterlingsølv (925), og de forgyldte er belagt med 18 karat guld. Dette gælder dog ikke diamantkollektionerne, der er kreeret af 18 karat guld og naturlige diamanter.