Job hos Maanesten

Kundeservicemedarbejder

Maanesten søger en udadvendt og ansvarsbevidst medarbejder til at hjælpe vores mange kunder – både private og forhandlere. Kundeserviceteamet i Maanesten beskæftiger sig med kundekontakt på mail, telefon, live-chat og vores sociale medier. Derudover er det teamets ansvar at varetage alle returpakker, reklamationer, ordrelogistik og varemodtagelse.


Dine arbejdsopgaver bliver:

At være primær kontakt for vores partnere og kunder og yde den bedste service ved at besvare alle henvendelser på telefon, mail, livechat og vores SoMe-kanaler.
At være opdateret på produkter, services og systemer og derved yde hjælp til vores kunder omkring disse.
At håndtere returordre og reklamationer fra både private og erhvervskunder.
At modtage og ligge ordre fra forhandlere.
At kontrollere at alle forhandleres data er korrekte, opdaterede og komplette i ERP-systemet.
At reagere på hastesager og sørge for god kontakt mellem kundeserviceteamet og firmaets butikker for at løse sådanne sager.
At arbejde med processer der kan opfordre, inspirere og styrke vores forhandlere og kunder til en mere bæredygtig adfærd.
At være bedst mulig ambassadør for Maanesten ved at indgå i firmaets filosofi og univers.
At være i tæt samarbejde med firmaets andre afdelinger for at identificere eventuelle udfordringer på tværs af arbejdsopgaverne og imødekomme disse hurtigst muligt.Vi søger en medarbejder, der kan leve op til dette og har følgende kvalifikationer:

Minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling med kundeservice eller account management.
At du er flydende i dansk og engelsk, samt forståelig på andre skandinaviske sprog.
At du har erfaring med MS Office .
At du har erfaring med at arbejde med CRMS-systemer som Business central og Shopify.
At du er dygtig til kommunikation.
At du er en teamplayer som er erfaren i at opbygge positive relationer og agere som problemløser mellem forskellige partnere og afdelinger.
At du er detaljeorienteret og er i stand til at holde fokus i pressede situationer eller repetitive opgaver.

 


Stillingen er fuldtid, og arbejdstiden vil som udgangspunkt være mandag-fredag kl. 9-17. Det er dog vigtigt, at du er fleksibel i perioder med ekstra travlhed såsom jul og udsalg. Du vil arbejde tæt sammen med vores eksisterende, skønne kundeserviceteam i smukke lokaler midt i København K. Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse hurtigt muligt. Har du spørgsmål til stillingen, skriv til ksjob@maanesten.com – send din ansøgning til samme mail, og skriv ”Medarbejder til kundeservice” i emnefelt.

 
Logistic & Sales Coordinator

Falder organisering dig helt naturligt? Er logistik, planlægning og kundeservice områder, hvor du arbejder mest passioneret? Så har vi brug for dig hos Maanesten, hvor vi lige nu søger en Logistic & Sales Coordinator, der kan excellere inden for vores ordrestyring og logistik.

Vi søger en, der:
Har erfaring med kundekontakt i forhold til logistik, ordrestatus og lagerstyring.
Er uddannet inden for virksomhedsadministration eller har en anden relevant uddannelse.
Er en struktureret, ansvarlig problemløser.
Er en ægte holdspiller. Hos Maanesten hjælper og sparrer vi på kryds og tværs af afdelinger og stillinger.
Trives i et dynamisk miljø, hvor vi til tider har travlt, men altid løser opgaverne i godt humør.
Kan formulere sig godt i tale og på skrift – også på engelsk.
Kender sin vej i Office-pakken og meget gerne i Microsoft Business Central.

Dine opgaver bliver:
Hovedansvar for at organisere transport og logistik.
Support til vores salgsteams i ind- og udland.
Registrere nye kunder og kontoer for smykker, accessories, marketing og visual merchandise-materiale.
Kontrollere, at kundedata er korrekt og opdateret i vores ERP-system.
Administrere ordrers tilgængelighed.
Lagerstyring.
Support til vores kunde- og økonomi-teams vedrørende kundeforhold.
Samarbejde med eksterne partnere inden for logistik og VAT samt organisere relevant dokumentation.
Forbedre teamet og arbejdsområdet med din erfaring og talent.

Det praktiske:
Du får en spændende, alsidig hverdag i smukke omgivelser på vores hovedkontor i København K, hvor du bliver en vigtig del af vores XX-team. Vi er en ung, dynamisk arbejdsplads, hvor tingene kan gå stærkt, men humøret altid er højt. Arbejdstiden er fuldtid, opstart hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Head of Supply Chain, Marilyn Garnier, på logistik@maanesten.com. Send din ansøgning og CV til samme mail, og skriv ’Logistic & Sales Coordinator’ i emnefeltet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

  

 

Sommerassistance til butik i Odense

Kunne du tænke dig at arbejde for et af de mest cool, eventyrlige smykkemærker? Elsker du mode og accessories? Så er det nu, du har muligheden.

Hos Maanesten søger vi sommerassistance til vores butik i Odense Centrum. Maanestens butikker er ikke bare fysiske steder, hvor vi sælger vores smukke smykker og accessories. De er oplevelser, små, drømmende universer og ikke to er ens. Vi er stolte af vores butikker, og vi ved, hvor stort et ansvar personalet her har for hele Maanestens succes. Enhver kunde, der kommer til os, skal føle, at vi kun har ventet netop på ham eller hende. Vi skal yde en ekstraordinær service, hvor kunden får mere, end vedkommende forventede. Hver gang.

Vi søger derfor en udadvendt og engageret medarbejder hen over sommeren, som har følgende kvalifikationer:
Du er god til at arbejde i teams og har et naturligt drive.
Du er parat til at hjælpe med både små og store opgaver.
Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer.
Du er positiv, arbejdsom og har masser af gå-på-mod.
Du kan arbejde selvstændigt og bevare motivationen.
Du kan aflæse kundens stil og behov og rådgive denne til at finde det helt rigtige produkt.
Det er et plus, hvis du har erfaring fra tidligere stillinger med salg eller service.

Dine arbejdsopgaver bliver at:
Betjene kunder.
Lagerbestilling.
Yde en venlig og respektfuld service.
Opretholde en tjekket, eksklusiv og imødekommende butik.
Pakke gaver ind og hjælpe til med praktiske opgaver, hvor der er behov for det.

 
Det praktiske:
Vi tilbyder et sjovt og lærerigt job i smukke omgivelser, hvor vi til tider har travlt, men altid fastholder det gode humør og stemning. Stillingen er på 8-10 timer om ugen, og det er vigtigt, at du er fleksibel i ugerne 27, 28, 29, 30 og 31. Der er muligt at blive efter sommeren 0-8 timer om ugen. Vagterne vil ligge både i hverdagen og weekenden, og i perioder med udsalg, jul, osv. vil der være forlænget åbningstid. Tiltrædelse hurtigst muligt i butikken i Vestergade 44, Odense C. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt store manager, Stine Godballe Andersen, på stine@maanesten.com. Send din ansøgning til job@maanesten.com, og skriv ’Sommerassistance Odense’ i emnefeltet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!


Head of Visual Merchandise

Er du en kreativ sjæl, der elsker at skabe og arbejde med dine hænder og visuelle sans? Er du en dygtig leder, der tør gå forrest? Og drømmer du om et job, hvor du arbejder i et højt tempo, har masser af ansvar samt leder dit eget team?

Så er det dig, vi leder efter! Maanesten søger en Head of Visual Merchandise, der skal lede Visual Merchandise teamet, der skaber storytelling igennem visuelle elementer. Maanesten er ikke bare et smykkebrand, men et spirituelt univers med en stærk visuel identitet, og det skal skinne igennem – uanset om det er i vores butikker, på hovedkontoret eller til events. 

Som vores nye Head of Visual Merchandise er det ideelt, at du har:

En baggrund som visual merchandiser, design eller lignende.
Minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling.
Ledererfaring – du skal have lyst til at lede et team og modet til at tage svære beslutninger.
Kvalifikationerne til at forvandle dit sammensurium af idéer til noget håndgribeligt.
Styr på InDesign og Photoshop.

Og så er du:

Æstetiker og kreativ helt ud til fingerspidserne.
En idégenerator – du stopper aldrig med at få gode idéer, og du kan videreudvikle på andres. 
Løsningsorienteret og ansvarlig – nogle gange kan udgangspunktet alligevel ikke lade sig gøre, og så er du hurtig til at finde på noget nyt, så alle deadlines bliver overholdt.
Empatisk og en menneskekender.
Smilende og fyldt med god energi – Alle opgaver er ikke lige sjove, og nogle gange går det rigtig stærkt, men det er dit ansvar at motivere dit team og sørge for, at alle har det godt.

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor alle bærer et stort ansvar. Vores arbejdsmiljø er uformelt og fyldt med god energi, og i fællesskab arbejder vi målrettet for at skabe resultater. 

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer/ugen, og din arbejdsdag bliver i smukke og inspirerende omgivelser på vores hovedkontor i Indre København. Her har vi også et værksted, hvor du og dit team kan bringe alle jeres idéer til livs. Der vil også være rejsedage, da vi har butikker i udlandet og flere på vej.

Send din ansøgning og CV til headofvisual@maanesten.com med emnefeltet ”Head of Visual Merchandise Kbh”, hvor du også vedhæfter din portfolio. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kreativ Direktør, Henrik Callesen, på tlf: 28 91 00 07. Vi holder samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt. Løn er efter kvalifikationer.


Ansøgningsfrist: mandag den 1. maj 2023.   Retail Area Manager


Motiveres du af at skabe resultater? Har du lyst til at gå forrest og bane vejen for alle Maanestens butikker i Danmark? Brænder du for at have ansvaret for vores butikspersonale og at skulle tage de sjove og til tider svære beslutninger?

Så er det dig, vi leder efter! Maanesten søger en ambitiøs og målrettet Retail Area Manager til at lede vores butikker og dygtige butikspersonale. Vi har ni butikker og fire shop-in-shops fordelt rundt omkring i Danmark, som du får ansvaret for herunder den overordnede drift, personaleledelse samt opnåelse af alle budgetter.

Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a. udarbejdelse af budgetter samt sikre, at disse bliver nået, medarbejdertræning i form af salg, service og kollektionstræning samt afholdelse af 2-3 årlige kursusdage for alle butikscheferne. Og ikke mindst at være en dygtig og empatisk leder for dit team. Det er dig, der går forrest, men sammen er I et team på tværs af landet, der skal opnå et fælles mål. 

Du har din daglige gang i alle landets butikker, hvor du er synlig på gulvet, så du skal forvente en del rejsedage, men det er også dig, der er bindeleddet mellem butikkerne og vores hovedkontor i København, hvor arbejdet derfor også vil foregå nogle dage. Ved sygdom er du klar til at træde til, hvor der er brug for det.

Som vores Retail Area Manager er det ideelt, at du har:   

Minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling med personaleledelse, drift og salg - med en lang række af imponerende resultater.
Det fulde overblik i en travl hverdag med ansvar for mange forskellige arbejdsopgaver.
En analytisk og praktisk tilgang til arbejdsopgaverne og er omstillingsparat.
Flair for IT og god erfaring med bl.a. Microsoft Office-pakken.
En positiv og smittende indstilling – der er travle tider og stille tider, men uanset hvad holder du hovedet højt og motiverer butikspersonalet til at gøre det samme.

Og så er du:

Selvstændig og komfortabel med at være leder og bære et stort ansvar.
Empatisk, lyttende og en menneskekender.
Skarp til at holde overblikket i en travl hverdag hvor ikke to dage er ens.
Dygtig til salg og en rigtig do’er, så alle mål og ønskede resultater bliver opnået.

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor alle bærer et stort ansvar. Vi elsker at udfordre os selv og hinanden, og vores arbejdsmiljø er uformelt og fyldt med god energi. I fællesskab arbejder vi hårdt og målrettet for at skabe resultater. 


Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer/ugen, og din arbejdsdag bliver i smukke og inspirerende omgivelser ude i butikkerne samt på vores hovedkontor i Indre København. Her kommer du til at arbejde sammen med en masse dejlige og passionerede mennesker, der brænder for deres arbejde.

Send din ansøgning og CV til ram@maanesten.com med emnefeltet ”Retail Area Manager”. Vi holder samtaler løbende, og tiltrædelse er snarest muligt. Løn er efter kvalifikationer.  
Design praktikant

Nu har du en unik mulighed for at udforske og udfolde dine designdrømme, for vi søger en kreativ og dygtig praktikant til vores designteam. Du får indsigt i hele Maanestens designproces fra idé til færdigt produkt samt en forståelse for samarbejdet mellem design, produktion, salg, PR og det kreative. Du får også rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, og så vil du få ansvar for dine egne projekter med kyndig vejledning fra vores designere.


Vi søger en designpraktikant der:

Er i gang med et relevant uddannelsesforløb hvor praktikperioden indgår.
Er kreativ, innovativ og nytænkende.
Har en interesse for mode, kultur og tendenser.
Kan arbejde selvstændigt og er initiativrig.
Interessere sig for enten smykker, accessories eller tøj. 


Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.
Idéudvikling samt udvikling af moodboards
Færdiggørelse af designidéer og eksisterende projekter
Sourcing af materialer
Diverse opgaver i teamet – vi har mange sideløbende opgaver, som vi løser i fællesskab.


Du bliver en del af et kreativt team, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor alle bærer et stort ansvar. Din arbejdsdag bliver i smukke og inspirerende omgivelser på vores hovedkontor i Indre København.


Send din ansøgning til trine@maanesten.com med emnefeltet ”Designpraktikant”. Stillingen er en praktikplads med opstart i 2023. Løn er efter overensstemmelse med dit uddannelsessted.


Vi glæder os til at høre fra dig!   

 

Tik Tok Creator

Er din skærmtid pinligt høj, fordi du bruger time efter time på TikTok? Er du et skridt foran alle andre, når det kommer til at spotte de nyeste trends på mediet? Og kan du forvandle dem til kreativt content, så modtageren ikke er i tvivl om, at det kommer fra Maanesten? Så har du nu muligheden for at blive Maanestens nye TikTok Creator, der skal skabe content af høj kvalitet til vores kanal.

Vi søger en, der:
Har erfaring med at skabe og redigere indhold til TikTok og Instagram Reels.
Har masser af gå-på-mod.
Er nytænkende.
Arbejder selvstændigt, men forstår at samarbejde. Hos Maanesten sparrer og ideudvikler vi på tværs af afdelingerne.
Forstår Maanestens æstetik og publikum.
Er passioneret for SoMe og for at skabe originalt og inspirerende content.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:
Filme content og videoredigering.
Spotte de seneste trends på TikTok.
Idéudvikle og producere content til TikTok.
Udarbejde content-plan i samarbejde med teamet.
Kommunikere med butiksteams i ind- og udland og producere content i samarbejde med dem.
Samarbejde med vores marketingsteam om indhold i forbindelse med butiksåbninger, kollektionslanceringer, stort og småt i hverdagen.

Vi tilbyder:
Du bliver en del af et ungt, dedikeret og idérigt TikTok-team, hvor vi kan have mange forskellige opgaver og deadlines, men altid bevarer det gode humør og stemning. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i vores smukke hovedkontor i Indre København. Opstart 1. september 2023 og løn efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Head of TikTok, Pernille Wilby, på pernille@maanesten.com. Send en ansøgning og et par fantastiske eksempler på det content, du har lavet, til job@maanesten.com. Skriv ’TikTok Creator’ i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Grafisk Design Assistent

Maanestens visuelle univers er en kæmpe del af vores identitet, og vi er stolte af vores unikke, grafiske arbejde. Nu søger vores grafiske design-team en assistent, der kan videreføre teamets visuelle arbejde til både print og vores digitale platforme.

Vi leder efter dig, der:
Arbejder struktureret. Også når det går hurtigt.
Har et stærkt æstetisk blik og forstår Maanestens univers og publikum.
Er kreativ og interesserer sig for mode.
Trives med at eksekvere kampagner ud fra et fastlagt look.
Kan bevare overblikket over mange forskellige opgaver og deadlines.
Arbejder selvstændigt, men forstår at samarbejde. Hos Maanesten sparrer og ideudvikler vi på tværs af afdelingerne.
Naturligvis er ansvarsbevidst.
Meget gerne har erfaring eller interesse for at arbejde digitalt.
Kender sin vej rundt i Adobe-pakken.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:
Producere og sende materiale til tryk. Erfaring med dette er et stort plus.
Videreføre og opsætte eksisterende grafisk materiale til både digitalt og print som nyhedsbreve, kampagner, postkort, brochurer, webshop osv.
Servicere butikker og andre afdelinger med billeder og andet grafisk materiale.
Support til vores butikker og afdelinger i ind- og udland med stort og småt i hverdagen.  

Det praktiske:
Vi tilbyder et sjovt og lærerigt job i smukke omgivelser, hvor vi til tider har travlt, men altid fastholder det gode humør og stemning. Du vil arbejde tæt sammen med vores grafik- og marketingsafdeling, der skaber det materiale, du arbejder videre med. Stillingen er fuldtid på en ung arbejdsplads midt i København – opstart hurtigst muligt og løn efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen, skriv til gd@maanesten.com ­– send din ansøgning og portfolio til samme mail og skriv ’Grafisk design-assistent’ i emnefeltet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!