EXTRAPERSONAL STOCKHOLM OCH GØTEBORG

Maanestens nya butiker i Stockholm och Göteborg söker nu extrapersonal som vill arbeta helger och vardagar. Kankse att du studerar och vill ha ett extrajobb vid sidan av. Tjänsten i Stockholm söker vi för omgående anställning och tjänsten i Göteborg startar i juni. Älskar du mode och smycken så är detta en tjänst för dig!

Maanestens butiker är inte bara fysiska platser där vi säljer våra vackra smycken och accessoarer. De är en upplevelse, små drömska universum och ingen är den andra lik. Vi är stolta över våra butiker och vi vet hur stort ansvar personalen här har för hela Maanestens framgång. Varje kund som kommer till oss ska känna att vi bara har väntat på honom eller henne. Vi ska ge en extraordinär service där kunden får mer än han eller hon förväntat sig. Varje gång. 

Vi söker medarbetare som kan leva upp till detta och har följande kvalifikationer:
Du är bra på att arbeta i team och har ett naturligt driv.
Du kan skapa resultat och arbeta på ett strukturerat sätt.
Du har erfarenhet av butik och försäljning och är en duktig säljare.
Du är redo att hjälpa till med både små och stora uppgifter.
Du kan hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
Du är positiv, arbetsam och engagerad i jobbet.
Du kan arbeta självständigt och behålla motivationen.
Du kan läsa kundens stil och behov och ge honom råd att hitta den perfekta produkten.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att:
Ge en vänlig och respektfull service.
Håll en kontrollerad, exklusiv och välkomnande butik.
Slå in presenter och hjälp till med praktiska uppgifter där det behövs.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Head of Sales Carolina@maanesten.com. Skicka din ansökan till carolina@maanesten.com och skriv Butiksmedarbetare Stockholm eller Göteborg i ämnesfältet.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Om Maanesten:

Maanesten grundades 2010 av smyckesdesignern Lotte Callesen och den kreativa chefen Henrik Callesen. Sedan dess har Maanesten vuxit med egna butiker i Danmark, Tyskland och Norge och har mer än 300 återförsäljare. Idag är vi mer än 30 anställda som arbetar med allt från design, PR och marknadsföring till produktion samt över 400 juvelerare i Jaipur, Indien som tillverkar våra smycken. Vi ger ut två stora och två mindre smyckes- och accessoarkollektioner om året. Märket har en spirituell koppling med ett organiskt formspråk där inspiration till design kommer från naturen, havets krafter och vårt oändliga himlavalv.

De organiska formerna, den fria fantasin, allt från formen på ett snäckskal, naturen, havets krafter och vårt oändliga himlavalv. Spiralitet är en ryggrad i hela företaget, från produktion till produkter, ett sätt att tänka att allt hänger ihop. Vi betonar kvinnors kraft och styrka, med stenars energier förbinder vi den inre och yttre världen. Maanestens smycken och tillbehör ett opretentiöst formspråk med många detaljer. Smycken som lyser upp de grå dagarna och förstärker de goda inom oss.