Butiksmedarbejder - herningCentret

Maanesten søger udadvendte medarbejdere til ny butik i Herning

Vil du være med helt fra begyndelsen i en ny, smuk butik fyldt med Maanestens originale smykker og accessories? Og kan du sælge dem med smil, entusiasme og sans for kundens ønsker og behov? Så har du nu chancen, hvor vi snart åbner i herningCentret, Midtjyllands største shoppingcenter.

Maanestens butikker er skabt til at være en oplevelse, små universer og ikke to er ens. Vi er stolte af vores butikker, og vi ved, hvor stort et ansvar personalet her har for hele Maanestens succes. Enhver kunde, der kommer til os, skal føle, at vi kun har ventet netop på ham eller hende. Vi skal yde en ekstraordinær service, hvor kunden får mere, end vedkommende forventede. Hver gang. Vi søger en medarbejder, der kan leve op til dette samt… 

Er god til at arbejde i teams og har et naturligt drive.
Skaber resultater og arbejder struktureret.
Har erfaring med butik og salg og er en dygtig sælger.
Er parat til at hjælpe med både små og store opgaver.
Holder hovedet koldt i travle situationer. 
Er positiv, ansvarsfuld, arbejdsom og engageret i jobbet.
Arbejder selvstændigt og bevarer motivationen.
Kan aflæse kundens stil og behov og rådgive denne til at finde det helt rigtige produkt – og gerne mere til.
Selvfølgelig elsker mode, smykker, accessories.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Betjene kunder.
  • Yde en venlig og respektfuld service. 
  • Opretholde en tjekket, eksklusiv og imødekommende butik.
  • Pakke gaver ind og hjælpe til med praktiske opgaver, hvor der er behov for det.

Vi tilbyder:
Du får job i et ungt smykke- og accessoriesfirma, hvor vi til tider har travlt, men altid arbejder med godt humør og sammenhold. Stillingen er i herningCentret og er på 8 timer om ugen, som kan ligge både formiddag, eftermiddag og weekend – i særlige perioder som udsalg og jul, har vi forlængede åbningstider. Opstart 1.april. Send din ansøgning og cv til retail area manager, Signe Della Valle, på job@maanesten.com, og skriv ’Butiksmedarbejder Herning’ i emnefeltet.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Om Maanesten:
Maanesten blev grundlagt i 2010 af smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ direktør Henrik Callesen. Siden er Maanesten vokset med egne butikker i Danmark, Tyskland, Norge og Storbritannien og har mere end 300 forhandlere. I dag er vi mere end 50 ansatte, der arbejder med alt fra design, PR og marketing til produktion samt over 400 guldsmede i Jaipur i Indien, der fremstiller vores smykker. Vi udkommer med to store og to mindre smykke- og accessories-kollektioner om året.