Levering & Retur

 

Særligt under SALE


Under sale kan der være op til 10 hverdages levering på varer.

Varer købt på webshoppen kan byttes både i vores fysiske butikker og ved at sende varen som en erhvervspakke til følgende adresse: Maanesten AS, Købmagergade 62, 3. sal, 1150 København K. Maanesten afhenter ikke pakker leveret til en pakkeshop. Der kan forventes op til 14 hverdages behandlingstid på en returpakke under udsalg. 

Vi tilbyder op til 14 dages retur på udsalgsvarer købt via online-shoppen fra pakken er afhentet. Det er ikke muligt at forlænge returretten under udsalg, f.eks. hvis købet er til en gave.

Det er ikke muligt at bytte eller returnere udsalgs-varer der er købt i vores fysiske butikker. 

Har du spørgsmål kan du kontakt os på: +45 7070 7927 / kundeservice@maanesten.comLevering


Maanesten sørger for hurtig levering inden for 1-2 arbejdsdage i Danmark, med forbehold for udsolgte varer. Under sale og til jul kan leveringstiden være op til 10 arbejdsdage. Alle ordrer sendes i en samlet pakke. 

Hvis du bestiller senere end kl. 12 vil leveringstiden blive forlænget med 1 arbejdsdag. Hvis en varer mod forventning er udsolgt, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail når din ordre er sendt. Her modtager du også dit Track & Trace nummer. 

 

Fragt


Vi sender alle pakker med GLS. Når din ordre er afsendt modtager du en mail med tracking ID. Maanesten kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser hos vores distributør. 

 

Returnering


Du kan returnere dit køb både gennem webshoppen og i Maanestens egne forretninger. 

Returnering skal ske til følgende adresse: Maanesten AS, Købmagergade 62. 3, 1150 København K.

Noter venligst dit ordrenummer i pakken, når du ønsker at returnere via webshoppen. Der kan forventes op til 14 dages behandlingstid på returvarer.


Vær opmærksom på, at vi ikke afhenter pakker. Pakken skal derfor sendes til en erhvervsadresse.