Sommerassistance

 

Maanesten søger engageret sommerassistance

Kunne du tænke dig at arbejde for et af de mest cool, eventyrlige smykkemærker? Elsker du mode og accessories? Så er det nu, du har muligheden. 

Hos Maanesten søger vi sommerassistance til vores butik på Pilestræde med opstart midt Maj. Maanestens butikker er ikke bare fysiske steder, hvor vi sælger vores smukke smykker og accessories. De er oplevelser, små, drømmende universer og ikke to er ens. Vi er stolte af vores butikker, og vi ved, hvor stort et ansvar personalet her har for hele Maanestens succes. Enhver kunde, der kommer til os, skal føle, at vi kun har ventet netop på ham eller hende. Vi skal yde en ekstraordinær service, hvor kunden får mere, end vedkommende forventede. Hver gang. 

Vi søger derfor en udadvendt og engageret medarbejder hen over sommeren, som har følgende kvalifikationer:

Du er god til at arbejde i teams og har et naturligt drive.
Du er parat til at hjælpe med både små og store opgaver.
Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer. 
Du er positiv, arbejdsom og har masser af gå-på-mod.
Du kan arbejde selvstændigt og bevare motivationen.
Du kan aflæse kundens stil og behov og rådgive denne til at finde det helt rigtige produkt.

Det er et plus, hvis du har erfaring fra tidligere stillinger med salg eller service.

 

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Betjene kunder.
  • Yde en venlig og respektfuld service. 
  • Opretholde en tjekket, eksklusiv og imødekommende butik.
  • Pakke gaver ind og hjælpe til med praktiske opgaver, hvor der er behov for det.

Det praktiske: 

Vi tilbyder et sjovt og lærerigt job i smukke omgivelser, hvor vi til tider har travlt, men altid fastholder det gode humør og stemning. Stillingen er på 0-8 timer om ugen indtil 1 september med mulighed til forlængelse. Det er vigtigt at du er fleksibel i ugerne 29 og 30. Tiltrædelse hurtigst muligt i butikken i Pilestræde. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt store manager, Cecilie Hansen, på cbh@maanesten.com Send din ansøgning til job@maanesten.com, og skriv ’Sommerassistance Pilestræde i emnefeltet. 


Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Om Maanesten:
Maanesten blev grundlagt i 2010 af smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ direktør Henrik Callesen. Siden er Maanesten vokset med egne butikker i Danmark, Tyskland og Norge og har mere end 300 forhandlere. I dag er vi mere end 50 ansatte, der arbejder med alt fra design, PR og marketing til produktion samt over 400 guldsmede i Jaipur i Indien, der fremstiller vores smykker. Vi udkommer med to store og to mindre smykke- og accessories-kollektioner om året.