Vilkår & Betingelser

Leveringstidspunkt

Maanesten sørger for hurtig levering indenfor 1-3 hverdage, dog ikke i juleperioden og under SALE. Her kan der forventes en leveringstid på op til 10 hverdage. Under sale følger der én æske med per ordre. Vi sender din ordre samlet, så hvis en af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse. Vi sender vores pakker med GLS. Maanesten kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vores pakkedistributører. Ved bestilling senere end klokken 12.00 vil leveringstiden blive forlænget med et døgn. I det tilfælde at en vare ikke kan leveres som anført, vil vi kontakte dig inden for 2-4 arbejdsdage. 

 

SALE

Under sale kan der være op til 10 hverdages levering på varer.

Varer købt på webshoppen kan byttes både i vores fysiske butikker og ved at sende varen som en erhvervspakke til følgende adresse: Maanesten AS, Købmagergade 62, 3. sal, 1150 København K. Maanesten afhenter ikke pakker leveret til en pakkeshop. Der kan forventes op til 14 hverdages behandlingstid på en returpakke under udsalg. 

Vi tilbyder op til 14 dages retur på udsalgsvarer købt via online-shoppen fra pakken er afhentet. Det er ikke muligt at forlænge returretten under udsalg, f.eks. hvis købet er til en gave.

Det er ikke muligt at bytte eller returnere udsalgs-varer der er købt i vores fysiske butikker. 

 

Gavekort

Gavekort købt i vores webshop og i vores fysiske butikker er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet tilsendes på mail og kan benyttes både på vores webshop og i vores butikker. Vi udbetaler ikke restbeløb ved brug af gavekort. Gyldigheden på gavekortet kan ikke forlænges.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret og 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag varen modtages. Fortryder du et køb, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den. Du må gerne have prøvet varen på, men vurderer Maanesten, at varen har været brugt, kan varen ikke returneres. Varen anses som værende taget i brug, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt, når man prøver en vare i en fysisk butik. Når varen er modtaget retur og godkendt, sættes pengene ind på din konto indenfor få dage. Forsendelses-omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer se punktet Reklamationsret.

 

Reklamationsret

Maanesten yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til kundeservice@maanesten.com indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Maanesten returneringsomkostninger inden for rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering foregår ved henvendelse i en af vores fysiske butikker, eller ved at sende varerne med post til følgende adresse:


Maanesten AS
Købmagergade 62, 3.
1150 København K
Email: kundeservice@maanesten.com
Telefon: +45 7070 7927
CVR: 35635785

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Refusion

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, det refunderede beløb føres tilbage til samme konto som har gennemført det oprindelige køb.

 

Fragt og ekspeditionsomkostninger

Udover varens pris påføres et gebyr på 35 kr. såfremt pakkens sendes til en pakkeshop og 50 kr. ved hjemmelevering, til ekspedition og forsendelse. Ordre over 500 kr er fri for fragtomkostninger.

 

Omkostninger til betalingskort

Hos Maanesten kan du betale med de fleste kredit- og betalingskort. Beløbet trækkes når varen afsendes. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din e-mailadresse. PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. I Maanesten har vi valgt at dække disse omkostninger.

Registrering af personlige oplysninger:
Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på Maanesten.com, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Maanesten.com.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalings øjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via epay.dk, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.

Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Maanesten har registreret om dig. På baggrund af evt. indsigelser kan der foretages sletning i det omfang det ønskes.

 

Facebook & Instagram

Vi forbeholder os retten til at slette spam, spamkonti og uønskede kommentarer på vores Facebook-side og Instagram-konto. Opslag, vi ikke længere ønsker skal vises på vores accounts, vil også blive slettet fra tid til anden.

 

Betalingskort

Du kan benytte følgende betalingskort på Maanesten.com: