Vilkår & Betingelser

Leveringstidspunkt

Maanesten sørger for hurtig levering indenfor 1-3 hverdage, dog ikke i juleperioden og under SALE. Her kan der forventes en leveringstid på op til 10 hverdage. Under sale følger der én æske med per ordre. Vi sender din ordre samlet, så hvis en af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse. Vi sender vores pakker med GLS. Maanesten kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vores pakkedistributører. Ved bestilling senere end klokken 12.00 vil leveringstiden blive forlænget med et døgn. I det tilfælde at en vare ikke kan leveres som anført, vil vi kontakte dig inden for 2-4 arbejdsdage. 

 

Sale

Under sale kan der være op til 10 hverdages levering på varer.

Varer købt på webshoppen kan byttes både i vores fysiske butikker og ved at sende varen som en erhvervspakke til følgende adresse: Maanesten AS, Købmagergade 62, 3. sal, 1150 København K. Maanesten afhenter ikke pakker leveret til en pakkeshop. Der kan forventes op til 14 hverdages behandlingstid på en returpakke under udsalg. 

Vi tilbyder op til 14 dages retur på udsalgsvarer købt via online-shoppen fra pakken er afhentet. Det er ikke muligt at forlænge returretten under udsalg, f.eks. hvis købet er til en gave.

Det er ikke muligt at bytte eller returnere udsalgs-varer der er købt i vores fysiske butikker. 

 

Gavekort

Giv en gave, der vækker begejstring med et Maanesten-gavekort.

Gavekort købt i vores webshop og butikker er gyldigt tre år fra udstedelsesdatoen og kan ikke forlænges. Gavekort købt i webshoppen sendes på mail mandag-fredag kl. 9-17 ¬– gavekort købt i weekenden sendes den første hverdag efterfølgende. Kortet kan bruges både i webshop og vores butikker. Dog skal eventuelle gavekort købt i butik konverteres til brug online samt modsat. Vi hjælper gerne, skriv en mail til kundeservice på kundeservice@maanesten.com. Vi udbetaler ikke eventuelt restbeløb.

God fornøjelse!
 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer regnet fra den dag, varen modtages. Varen skal returneres i samme stand, som den modtages. Du må gerne prøve en vare på, men vurderer Maanesten, at varen har været i brug, kan den ikke returneres. Varen anses som taget i brug, hvis den er brugt ud over, hvad der er muligt, når man prøver et smykke i en butik.

Maanesten betaler ikke for forsendelsesomkostninger. Når Maanesten har modtaget og godkendt varen, sættes pengene ind på din konto inden for få dage. For praktiske detaljer, se punktet ’Reklamationsret’.

 

Reklamationsret

Maanesten yder to års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til kundeservice@maanesten.com inden for 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Maanesten returneringsomkostninger inden for rimeligt omfang.

Reklamation foregår ved henvendelse i en af vores butikker, eller ved at sende varerne følgende adresse – vedhæft ordrebekræftelse eller købsbevis og kopi af evt. forudgående korrespondance:

Maanesten A/S
Købmagergade 62, 3.
1150 København K
Email: kundeservice@maanesten.com
Telefon: +45 7070 7927
CVR: 35635785
 

Refusion

Refusion sker altid ved bankoverførsel. Det refunderes beløb føres tilbage til samme konto, som har gennemført købet.

 

Registrering af personlige oplysninger

Ingen oplysninger registreret på Maanesten.com vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjepart. Alle personlige oplysninger er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Maanesten.


I forbindelse med elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige årsager ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via epay.dk, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.


Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning – alle falske bestillinger politianmeldes.


Jævnfør persondataloven kan du ved forespørgsel få oplyst, hvilke konkrete oplysninger Maanesten har registreret om dig. På baggrund af evt. indsigelser kan der foretages sletning i det ønskede omfang.

 

Fragt og ekspeditionsomkostninger

Udover varens pris påføres et gebyr på 35 kr. såfremt pakkens sendes til en pakkeshop og 50 kr. ved hjemmelevering, til ekspedition og forsendelse. Ordre over 500 kr er fri for fragtomkostninger.

 

Omkostninger til betalingskort

Hos Maanesten kan du betale med de fleste kredit- og betalingskort. Beløbet trækkes når varen afsendes. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din e-mailadresse. PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. I Maanesten har vi valgt at dække disse omkostninger.

Registrering af personlige oplysninger:
Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på Maanesten.com, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Maanesten.com.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde ingen kreditkortoplysninger. Kun i betalings øjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via epay.dk, der sikrer overholdelse af gældende sikkerhedskrav.

Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Maanesten har registreret om dig. På baggrund af evt. indsigelser kan der foretages sletning i det omfang det ønskes.

 

SoMe-kanaler

Vi forbeholder os retten til at slette spam, spamkonti og uønskede kommentarer på vores egne kanaler som LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest og TikTok. Opslag, vi ikke længere ønsker skal vises på vores kontoer, vil også blive slettet.

 

Omkostninger til betalingskort

Beløbet på din ordre trækkes, når varen afsendes. Efter købet sendes en kvittering for dit køb til din mail-adresse. PBS opkræver et gebyr for anvendelse af betalingskort. Hos Maanesten har vi valgt at dække disse omkostninger.

 

Betalingskort

Du kan benytte følgende betalingskort på Maanesten.com: