Job hos Maanesten

Butiksassistent Århus

Banker dit hjerte for mode og accessories? Elsker du at tilbringe timer i Magasin? Og kan du give verdens bedste butiksoplevelse, så alle kunder føler sig set og velkomne?  

Så er du måske vores nye butiksassistent i vores shop-in-shop i Magasin Aarhus! Vi søger en, der kan hjælpe vores Store Manager med den daglige drift samt sikre at butikken lever op til Maanestens høje standarder. Du har ansvaret for at lave et godt salg – hver eneste gang – hvor du skaber fokus på vores smukke smykker og accessories med storytelling, så alle kunder får den bedste købsoplevelse.

Maanesten er ikke bare et smykkebrand – det er et univers, hvor man får en unik oplevelse, og det skal vores kunder kunne mærke.Som vores nye butiksassistent er det ideelt, at du har:

Erfaring fra en lignende stilling, salg eller detailbranchen.
En positiv indstilling – der kan være travle tider og stille tider, men uanset hvad holder du hovedet højt og motiverer andre til at gøre det samme.Og så er du:

Serviceminded til fingerspidserne og verdens bedste sælger!
Resultatorienteret – du stræber efter, at det er dit team, der skaber de bedste resultater.
En god kollega der bidrager til at skabe det bedste miljø for dine kollegaer og kunderne.

 


Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer/ugen, hvor der både vil være hverdags- og weekendarbejde efter Magasins åbningstider.

Send din ansøgning til job@maanesten.com med emnefeltet ”Butiksassistent Aarhus”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Assistant Store Manager Dina Lillelund Møller på mail: dina@maanesten.com. Tiltrædelse er 1. februar 2023, og vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!